ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Καθώς το στρες γίνεται όλο και δυσκολότερα διαχειρίσιμο στο σύγχρονο τρόπο ζωής της κοινωνίας μας, υπηρεσίες ψυχικής υγείας ανήκουν στο πρώτο μέτωπο των υπηρεσιών υγείας

ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η ατομική ψυχοθεραπεία αποτελεί μία αποτελεσματικότατη θεραπευτική μέθοδο για ένα πλήθος δυσκολιών, συμπτωμάτων και ασθενειών.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εξειδικευμένες ομαδικές συνεδρίες υπό καθοδήγηση ψυχοθεραπευτή. Γνωρίστε τις ομαδικές θεραπείες του Stress Center.

ΦΑΡΜΑΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η τεκμηριωμένη και εξατομικευμένη φαρμακευτική προσέγγιση με σύγχρονα σκευάσματα αποτελεί μία βασική θεραπευτική δυνατότητα για κάθε ασθενή.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο βελονισμός είναι η μοναδική αναγνωρισμένη μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής από τον Π.Ο.Υ. και επίσημη μέθοδος θεραπείας για πολλές παθήσεις.

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η φωτοθεραπεία αποτελεί μία ασφαλή και αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδο θεραπείαςπολλών διαταραχών μέσω σε τεχνητό φως.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ομάδες στήριξης συγγενών ασθενών που πάσχουν από κάποια σοβαρή σωματική ή ψυχική νόσο για και ενίσχυση της προσωπικής ανθεκτικότητας.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ

Η θεραπεία ζεύγους βοηθά τους συντρόφους στην αντιμετώπιση ενός ευρέως φάσματος προβλημάτων και τη βελτίωση και ενίσχυση της μεταξύ τους σχέσης.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Επωφεληθείτε από τεχνικές χαλάρωσης, όπως οι ασκήσεις αναπνοής, η προοδευτική μυϊκή χαλάρωση, η νοερή απεικόνιση, η ενσυνειδητότητα, κ.α.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Επωφεληθείτε από τη διασύνδεση μέσω του Stress Center με παράλληλα ομαδικά προγράμματα για καλύτερη και ολιστική προσέγγιση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ Ή ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΩΤΟΣ - ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ - ΦΑΡΜΑΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ